Op zoek naar een toffe locatie voor lunch, borrel of diner
voor een groep?!


KHOTINSKY leent zich uitstekend voor groepen, zowel privé als zakelijk! Dé locatie voor een groepsdiner of gezellig samen zijn onder genot van een hapje of een drankje!

LUNCHEN     -  voor groepen vanaf 15 tot 25 personen hebben wij een lekkere lunch op tafel of een groepenkaart (vraag naar de mogelijkheden)
BORRELEN   -  speciale borrelarrangementen voor groepen vanaf 15 personen
DINEREN      -  voor groepen vanaf 12 tot 25 personen hanteren wij een groepenkaart  (vraag naar de mogelijkheden)

 

Personeelsuitje of een ander bijzonder moment in het verschiet?! Denk eens aan een gezellig samenzijn met een diner en volgens te genieten van een van de films bij Kinepolis (2 min loopafstand). 


Denkt u net even aan iets anders laat het ons gerust weten! Er zijn bijvoorbeeld ook mogelijkheden voor:      -va. 40 personen-
-- Walking dinner; een leuk concept met diverse gerechtjes, die in een handzame portie worden geserveerd zodat ze gemakkelijk staand te eten zijn.
-- Ontbijten of Brunchen; genieten van verse broodjes, divers beleg en zoetigheden.
-- Koffie ontvangst; dé start van een dagje Dordrecht. Met elkaar beginnen met filterkoffie/thee en zoetigheden en daarna op stap in de historische binnenstad.


VOORWAARDEN
- Reserveren is mogelijk per telefoon via 078 2040000 of per mail en op basis van offerte
- Groepsreserveringen vallen onder de Uniforme Horeca Voorwaarden.
- Het gezelschap is onderdeel van een draaiende horeca zaak
- Aantal personen kan tot 2 werkdagen van te voren worden gewijzigd.

 

Heb je iets anders in gedachten als bijvoorbeeld een ontbijtsessie voordat wij onze deuren openen!? Stuur een mailtje naar info@khotinsky.com met de wensen en wij informeren je zo snel mogelijk met de mogelijkheden!