KERST VIER JE BIJ KHO
Lekker samen zijn met familie, vrienden of juist samen!? Starten met een uitgebreide brunch, overdag genieten van een lunch of 's avonds smullen van een diner. Dat kan allemaal bij KHOTINSKY. Want tijdens de Kerstdagen staat het volgende op onze agenda:

10.30-12.30* uur BRUNCH BUFFET deur open 10.30 uur
13.00-16.00* uur LUNCH BUFFET deur open 13.00 uur
va 17.00 uur Genieten van onze AVONDKAART**

*Dit betreft een eindtijd. Op dat moment worden alle dranken en gerechten weggehaald en wordt er opgebouwd voor het lunchbuffet/diner.
** tijdens de Kerstdagen serveren wij alleen onze AVONDKAART. Wij serveren geen gerechten van de BISTRO kaart.

Tijdens de Kerstdagen kunt u overdag reserveren voor ons brunchbuffet of lunch buffet. Wij zijn niet geopend voor onze reguliere lunch.


UPGRADE JOUW KERST MET BUBBELS
Speciaal voor de Kerstdagen kun je je ontbijt, brunch, high tea of diner upgraden met een glaasje bubbels voor slechts € 3 per glas.
Geef het aantal gewenste glaasjes aan in je reservering en wij zorgen dat ze klaar staan!


RESERVEREN
Reserveer snel en gemakkelijk via de knop RESERVEREN rechts op je scherm.
Indien de groep groter is dan 8 personen kan het zo zijn dat wij meerdere tafels bij elkaar reserveren voor u. Wij doen ons best om te werken met lange tafels. Echter lukt het ons niet altijd om een lange tafel te creëren.​

BIOS
​Maak je avond helemaal compleet met een bezoekje aan KINEPOLIS Dordrecht. De bioscoop tref je op slechts 2 minuten loopafstand van KHOTINSKY.
Benieuwd naar de films die draaien. Kijk snel hier!